Izjava o sigurnosti online plaćanja

Naša web stranica, “https://fizika2go.com,” osigurava visoku razinu sigurnosti prilikom online plaćanja. Kako bismo osigurali sigurnost vaših financijskih transakcija, koristimo PayPal, vodeću platformu za online plaćanja, koja omogućava korisnicima da plaćaju putem PayPal računa ili unosom podataka kreditne kartice. Evo kako osiguravamo sigurnost online plaćanja:

1. PayPal – Pouzdana platforma za online plaćanja

Koristimo PayPal, pouzdanu i priznatu platformu za online plaćanja, kako bismo osigurali sigurnost vaših financijskih transakcija. PayPal koristi napredne tehnologije za zaštitu podataka i pruža enkripciju podataka kako bi osigurao sigurnost vaših financijskih informacija.

2. Zaštita podataka o kreditnim karticama

Kada koristite PayPal za plaćanje putem kreditne kartice, nećemo pohranjivati vaše podatke o kreditnoj kartici na našim serverima. Svi podaci o kreditnoj kartici obrađuju se izravno putem PayPal-ove sigurne platforme. To znači da vaši osjetljivi podaci o kreditnoj kartici ostaju zaštićeni i nisu dostupni našem sustavu.

Komunikacija između vašeg računala i PayPal-a enkriptirana je SSL (Secure Socket Layer) tehnologijom, što osigurava da vaši podaci o plaćanju budu zaštićeni od neovlaštenog pristupa ili krađe tijekom prijenosa.

3. Redovita ažuriranja i nadogradnje

Održavamo redovita ažuriranja i nadogradnje našeg sustava kako bismo osigurali da naša web stranica ostane sigurna i sukladna s najnovijim sigurnosnim standardima.

4. Praćenje i prevencija prijevara

Koristimo napredne sustave praćenja i prevencije prijevara kako bismo identificirali i reagirali na sumnjive aktivnosti i pokušaje prijevara.

Iako poduzimamo sve potrebne korake kako bismo osigurali sigurnost online plaćanja, važno je da i vi poduzmete odgovarajuće mjere sigurnosti. Ne dijelite svoje PayPal informacije ili podatke o kreditnoj kartici s drugima, promatrajte svoje transakcije i redovito mijenjajte svoje lozinke.

Vaša sigurnost nam je izuzetno važna, i uvijek ćemo se truditi osigurati da su vaše financijske transakcije na našoj web stranici sigurne i pouzdane. Ako imate bilo kakvih pitanja ili primjedbi u vezi s sigurnošću online plaćanja, slobodno nas kontaktirajte putem naših kontakt informacija dostupnih na web stranici.